Julpyssel i helgen

Kära läsare,
Hur har ni det där ute? Här är det julpyssel till max. Jag köpte lite pepparkakor och glasyr och pyntade granen lite till. Granen i sig själv är väldigt vacker så det behövs inte så mycket mer men det kan vara trevligt att kunna ge en pepparkaka till sina gäster med deras namn på eller med något budskap på. Det blir korta budskap eftersom det var otroligt svårt att skriva något på de små pepparkakshjärtan som jag hade köpt. Jo man hade ju kunnat göra pepparkakorna själv men jag skyller på att jag haft mycket att göra…Det får ni också göra tycker jag för julstress är inget som skapar stämning precis. Det är ju en hel del påtvingade saker under julen som kan leda till stress såsom påtvingad social samvaro och en hel del andra måsten, mitt tips är att fokusera på det som man faktiskt tycker är kul med julen och om man inte tycker om något som julen står för så kan man blicka framåt inför det kommande året och sätta upp diverse mål som man vill uppnå. Måste bara säga att detta är bland de bästa julförberedelserna som jag varit med om, det handlar om känsla, stämning och sällskap. Hoppas ni har det minst lika trevligt. God natt till er alla och vi sänder ut en önskan till universum att det ska snöa för att allt ska falla på plats.

God natt och så hörs vi i helgen:)

/Alva