Alla julklappar inhandlade? Här kommer lite tips!

Kära läsare,
Nu är det julshopping och förberedelser för fullt antar jag och det märks på linjerna. Mina spådamer är bortresta, Ariel är på Island och Rauni är på Kanarieöarna. Själv är jag inloggad på linjerna och redo att svara på mailfrågor. Ni som inte vet vad ni ska köpa i julklapp till era nära och kära ska inte oroa er, här kommer några tips på julklappar som jag personligen tycker är bra förutom att ge bort en reading i julklapp såklart:)

1. Spikmattan

Detta var årets julklapp för ett par år sen i Sverige men den är fortfarande lika aktuell och bra för de som inte skaffat sig en än. Önskar mig själv en sån!

2. Prenumenation på en tidning

En årsprenumenation på en tidning som du vet att personen skulle uppskatta är en utmärkt present. Det är också trevligt den räcker året ut så att säga, bättre än en chokladask med andra ord….

Nordens beste spåkoner

3. Julklappar i ett tema i en korg

Att själv skapa ett litet potpurri av små julklappar i ett speciellt tema och sen kanske lägga ner allt i en fin julkorg är en utmärkt presentidé. Köp ett antal korgar och dekorera dem med julpynt, sen fyller du dem med det som du tror passar personen i fråga.

Tänk er t.ex en korg med lite rökelser, en rökelsehållare, en Tarotkortlek, en bok om Tarot och kanske en bergskristall för den som är intresserad av det alternativa. För livsnjutaren så kan man köpa en flaska rött vin, lite väl utvalda ostar, en bok och lite lyxig choklad. Detta är en utmärkt present och den blir väldigt personlig också.