Inlägg från Ariel

 

sadHei alle sammen. Noen dager er slik at alt skjer på samme tidspunkt. Dette har vært en slik uke hos meg, for det første skulle flytte til en ny leilighet og fant så ut at jeg ikke får den før i neste uke, og hadde da allerede leid ut det gamle bostedet. Mens jeg flyttet noen av tingene mine til den nye leiligheten døde bilen vi hadde lånt mitt på en travel trafikkgate akkurat der bussen pleier å stoppe og så klart kom politiet noen minutter etterpå. Tysk Polizei er ikke fleksibelt og hører ikke på forklaringer, iallfall ikke denne stae typen jeg møtte på! Nå er jeg og min samboer hos en venn i en annen bydel og samtidig har jeg prosjekter jeg strever med å bli ferdig med. Jeg beklager derfor at jeg ikke har kunnet vært på linjen denne helgen, jeg håper jeg for kommet på i morgen kveld. Håper ellers dere har det fint og gleder meg til vi høres neste gang. 

(Bildet er fra en event jeg og noen venner organiserte om helgen, en slags fest der themaet var tristhet med levende musikk, video og performanser. Det var egentlig mer vakkert en trist, men tanken var at vi skulle lage noe godt med vinter blusen). 

 

/Ariel