Engelskspråkiga spådamer/män? – vi vill veta vad ni tycker!

AlvaMarch2017Kära läsare,
Det var ett kärt återseende/återhörande på linjerna med vissa av er idag, ni vet vilka ni är:) Några av er har säkert sett att Raunis linje är stängd för tillfället och det beror på att hon fortsatt är sjuk och kämpar på. Hon hälsar så gott till sina kunder och självklart öppnar vi hennes linje så fort hon blir frisk. Just nu är det jag och Ariel som håller linjerna öppna, ni anar inte hur bra det känns att ha henne med i mitt team, Ariel du är guld värd. Carl hade inte tiden som krävdes för att jobba vidare så jag är på jakt efter en eller två personer som kan börja på den linjen istället. Jag har annonserat för nya spådamer men har inte hittat någon som passar vårt team än, med detta sagt så är det bara en halvsanning dock eftersom jag har två personer som skulle kunna passa alldeles utmärkt faktiskt men de är engelskspråkiga…Tänker mig dock att ni i Norge pratar lika bra engelska som svenskar gör och att det faktiskt kan fungera. Jag har en toppentjej som kommer att börja snart. Ni som är mina kunder och som tycker att det är en bra idé får gärna höra av er här. Som tack så får ni en minireading i form av ett kort svar på en eller två frågor av den nya spådamen/spåmannen (skriftligt).

Det blir bra det här;)

Godnatt