Grattis Norge!

Flag Norway animated gif 240x180Hej kära läsare,
Idag är det Norges nationaldag Syttende Mai så jag vill passa på att gratulera alla norrmän på denna dag! Jag brukar få samtal dagarna innan från kunder som inte hittar sina bonader (d.v.s. nationaldräkter) men i år har det varit lungt faktiskt. Innan jag började arbeta som spådam via telefon så kände jag faktiskt inte en enda norrman och plötsligt så fylldes mina dagar med samtal med grannlandets invånare. Jag har även en del fina norska vänner nuförtiden. Jag tycker att norrmän rent genrellt är väldigt trevliga människor och jag tycker att det är givande att jobba med er. Ni har en positiv, öppen och vänlig framtoning vilket gör mig glad. Jag jobbar fram till 20.00 ikväll så det är bara att ringa fram tills dess om ni inte är ute och firar. Mina snälla svenska kunder är välkomna att ringa också såklart! Kram/Alva