Fina gamla askar och burkar

Kära läsare,
Jag har varit lite dålig med uppdateringar igen här på sidan. Det har varit en hel att ta tag i efter semestern och jag har även haft lite besök från Sverige. Det blev en runda på Montmartre och lite andra platser som jag bara åker till när jag har folk på besök. Att åka till folkvimlet vid Montnartre och Eiffeltornet mm. är något jag annars undviker. Jag föredrar de lugnare ställena där man kan upptäcka en hel del spännande saker som t.ex. detta gamla bageri som jag gick förbi häromdan med gamla fina tablettaskar och kexburkar mm. Ni som skickar in frågor om stjärntecken (gratiserbjudandet som ni kan läsa om här) behöver inte skriva på engelska om ni inte vill det utan det går bra med norska eller svenska. Uppge gärna att det är gratiserbjudandet ni syftar på i mailet. Jobbar fram till midnatt (idag Torsdag) så ni kvällspigga kan nu mig idag.