Spådamen Ann – Presentation

Spådamen Ann – Presentation

Hej, och Välkomna!
Jag heter Ann och arbetar med spådom om nutid, framtid och dåtid, tarot, healing, distanshealing, chakrabalansering, medial vägledning, andekontakt, änglar, positivt tänkande, positiva affirmationer, visualiseringar, meditation, kost samt örter. Den mediala förmågan har gått i arv sedan flera generationer i min släkt. Jag spår dig genom att jag känner in energierna runt dig och genom tarotkorten. Jag har närmare 30 års erfarenhet av spådom. Du kan fråga mig om allt mellan himmel och jord, du kan också ringa till mig om du bara vill prata en stund. Jag svarar på frågor om kärlek, relationer, ekonomi, arbete, boende eller annat som du undrar om oavsett vad det är. Jag tar kontakt med andevärden som dina nära och kära på andra sidan och förmedlar deras budskap till dig.

Om du vill så ger jag dig distanshealing i form av energihealing, reiki eller änglahealing under samtalet. Ibland arbetar jag parallellt med olika healingformer så att du får den healing som du behöver just för stunden. Jag har god erfarenhet utav arbete med positivt tänkande, affirmationer och visualieringstekniker. Genom dessa tekniker kan man bearbeta och släppa negativa mönster, bryta blockeringar som kan finnas i de fysiska, eteriska, känslomässiga, mentala eller spirituella energikropparna så att energin kan börja flöda balanserat och harmoniskt. Du får hjälp på vägen som mer kraft, kunskap och inspiration att uppnå dina mål i livet. Ann nås på Alvas Egne Favoritter (Norge) ett par gånger i veckan (se schema för mer information om tider) på nummer 820 959 59 (26Kr/Min).

Varma Hälsningar,
Ann