Det senaste från mig och mina spådamer

julennarmarsigKära läsare, Det har varit full rulle på norska linjen de senaste två dagarna. Jag har även hört ifrån mailkunder som jag har haft sen 2009 vilket är jättekul. Tyvärr så är vår spådam Rauni sjuk och på sjukhus nu men hon ska vara tillbaka om en vecka. Rauni är en stark dam och med vilja av stål så hon återhämtar sig snart. Ariel är åter tillbaka på linjerna efter hennes resa så ta en titt på hennes veckoschema om ni vill bli spådda av henne (Norge). Idag ska julstjärnorna upp och lite annat julpynt. Hur har ni det uppe i norr? Om ni har snö så vill jag inte veta det för då blir jag väldigt avundsjuk! Jo just det, en nyhet som snart kommer upp på hemsidan är en liten butiksdel där jag kommer att sälja tarotkort, rökelser, ädelstenar och dylikt. De produkter jag säljer kommer att vara sådant som har med det alternativa att göra och sådant som jag själv gillar. Det kommer endast att finnas i begränsat antal och variera beroende på vad jag hittar som kan vara av intresse för stunden. Jag kommer även att sälja handgjorda påsar till Tarotkorten, specialbeställda från en sömmerska i Strasbourg. Mer om detta inom kort. Maila mig gärnä här för specifika önskemål angående vad ni skulle vilja ha för typ av produkter i butiken eller för andra kommentarer. Jag kan säga så mycket att jag har ett lass med skydd mot onda ögat på ingång, samt ett par oerhört fina ringar med halvädelstenar, lyxiga handgjorda påsar för Tarotkorten samt lite olika och orginella Tarotkort.