Dag 30+ något..

YotaApril2020F Norge medial Sverige medial astrologi spådomar spørsmål om kjærlighet
Kära läsare,
Efter över en månad i karantän… Det kan bli lite märkligt att skriva om något spännande och kul när tiderna är så märkliga som de är. Mina inlägg tenderar ju att vara åt det optimistiska hållet men att sitta instängd i en och en halv månad är inte kul, särskilt om man är en extrovert person.

Men ja, jag har inte glömt att det är ett enormt lyxproblem (då har jag sagt det och garderat mig politiskt korrekt sett och karmamässigt kanske). Men…det liknar en polisstat utanför dörren och idag efter min promenad (då jag såklart höll avstånd till folk) så fick jag skynda mig då polisen kontrollerade folk brevid där jag bor och då hade jag varit ute i en och en halv timme (!) och vi får ju bara vara ute i en timme per dag….

Jag slapp böter denna gång då de gick fram till två ungdomar som satt vid vattnet och solade istället. Det är tämligen hårda vindar som blåser nu så håll i hattarna. Hårda vindar kan också vara bra beroende på vilket håll de blåser mot (tänker på andra saker som kan ske som kan vara positiva bortom detta horribla virus).

Ja, jag vet inte om Sveriges friare modell skulle fungera i ett land som Frankrike med runt 60 miljoner invånare dock så jag får helt enkelt ha fokus på bättre tider. Dessutom så gillar jag fortfarande mitt jobb och att prata/skriva med er vilket såklart är väldigt viktigt och nu är jag ju här i princip hela tiden för att prata med er.

Håll ut kära ni.

/Alva