Astrologiska noteringar

astro Kära läsare,
Här kommer lite astrologiska noteringar för den kommande tiden. De som är födda i Fiskarnas tecken eller som har andra tydliga aspekter i Fiskarna i sina personliga horoskop känner säkerligen av den starka påverkan som solen, månen och Merkurius nu har i era liv. Det är en tid av kreativ kraft, goda gärningar, uppoffring, själsdykning och stark kärlek. Ni drar till er människor och ni kan påverka dem djupt. Kärlek kommer att vara en stor del era liv nu och det kan både vara positivt men även leda till komplikationer för de som redan är i relationer eller för de som kanske fastnar för fel person. Ta vara på den positiva delen av dessa aspekter och se till att ta tag i sådant som du länge velat förändra. Önskningar som går i uppfyllelse och överraskande positiva reaktioner från omvärlden som reagerar på något du gjort, sagt eller jobbat dig fram till. Detta är med andra ord en väldigt speciell tid för er, passa på att ta vara på den maximalt fram till den 6:e Mars.

De som är födda i Skyttens tecken eller som har andra tydliga aspekter i Skytten i sina personliga horoskop känner säkert av Mars kraft i tecknet nu som leder fram till att ni är otroligt bra på att ta tag saker och ting och väldigt aktiva på det fysiska planet. Ni far runt med omättlig energi och flyger högt med era idéer som är många och säkerligen något utöver det vanliga. Skyttens mål är grandiosa och det är fram till den 17:e Mars som ni bör ta vara på denna extra energikick som Mars ger er. Resor, segrar och genombrott är nyckelord för er nu.

De som är födda i Skorpionens tecken eller som har andra tydliga aspekter i Skorpionen i sina personliga horoskop djupdyker och analyserar sina nära och kära och även sig själva nu. Det är en tid av klarhet, som att stirra ända ner till havsbotten och se tydligt vad som finns där. Dock så kan det du ser te sig skrämmande att ta tag i sådant som du kanske borde ta tag i och mellan den 9.e Mars fram till den 11.e Juli så väljer du att avvakta. Efter den 11.e Juli är du inte längre lika rädd för att ta tag i det som inte gör dig lycklig och växer som människa. Du frigör dig från det som håller dig tillbaka nu.

De som är födda i Stenbockens tecken eller som har andra tydliga aspekter i Stenbocken i sina personliga horoskop kan känna sig extra bestämda under denna tid. Ni tar kommandot över saker och ting och markerar tydligt för er omgivning om de inte agerar på ett sätt som ni anser vara korrekt. Ansvar och hårt arbete faller sig naturligt för er och ni är inte särskilt tålmodiga med personer som är slarviga. Ni kan upplevas som extra stränga just nu, tänk på att andra kanske inte har samma naturliga fallenhet för ordning och reda. Detta med att vara rättvis är bra men bli inte alltför auktoritär utan satsa mer på diplomati och vänlighet. En bra aspekt för dig nu är att du jobbar väldigt metodiskt och bra under denna tid och får mycket gjort.
/Alva