Alvas astrologiska analys för perioden 8-20 April

 Alvasastrologiskabild2018

Spadam Alva Svensk Norsk
Fiskar och fiskaspekterade (de med tydliga Fiskaspekter i sina personliga horoskop) har en spännande tid framför sig då ni lyckas kommunicera på alla fält och då menar jag både telepatiskt, i den fysiska världen och allt mittemellan. Detta gäller även kärlek för er del då ni kan bli upp över öronen kära. Med andra ord är det en magisk period för er och som alltid när Fiskaspekterade är med i farten så kan det bli riktigt tokigt, både bra och dåligt, högt och lågt så se till att styra upp det i rätt riktning och undvik att gå in i sådant som du vet leder till trubbel.

Skyttar och Skyttaspekterade får skynda sig för Jupiters turkarusell stannar upp den 11:e April, ni har därmed tre dagar på er att agera och sedan är det lika bra att vara försiktig då turen kan vända åt andra hållet och leda istället till otur men oroa er inte turen kommer tillbaka den 2:a Maj och låter pilbågarna sväva fritt mot utvalt mål.

Stenbockar och Stenbocksaspekterade har sin beskärda del av lärdomar att lära och tålamod att utöva men under denna tid är der något ni bemästrar väl. Ni klättrar metodiskt och stadigt uppåt i karriären och framgången är ett faktum. För alla Stenbockar därute vill jag säga att ni är värda det på alla sätt och vis. Ni kan le nu och då från toppen för allt hårt arbete har och kommer att ge utdelning.

Vädurar och Vädursaspekterade finner klarhet gällande vilken riktning de ska rikta sin tävlingsinstinkt på efter den 18:e April vilket kan vara bra för ni har en tendens att rikta er energi åt för många håll samtidigt.

Tvillingar och Tvillingaspekterade kan passa på att agera och ge uttryck för er charm. Chansen finns att ni kommer att få precis som ni vill och lite till. Tvillingens berömda charm går inte att ta miste på och när Mars befinner sig i ert tecken så är ni nästan farligt förföriska så ta vara på denna tid ifall ni har tankar på att fånga den där speciella personen som ni länge har tänkt på.

Oxar och Oxaspekterade kan räkna med en lite märklig tid av händelser som plötsligt dyker upp. Det är som om ni inte riktigt förstår er på denna tid och det kan vara svårt att säga om det är bra eller dåligt då det svänger åt alla håll nu. Övervägande är det dock bra då ni har den goda vännen Saturnus i sitt hemmatecken Stenbocken som ger er stabilitet så länge ni håller er till det uttänkta och rationella i era beslut.