2:a Advent

Orthodox Christmas around the world in 2022

Kära läsare,

Sitter här och stortrivs i vintermörkret. I år känns det väldigt spännande med julen igen. Det känns som om jag hittat tillbaka till något som är bekant och positivt. Jag har hittat julandan igen och kommer att hålla fast vid den!

Just nu är det en hel del positiva aspekter i Stenbocken och i Skytten och personligen så har jag starka aspekter av bägge tecken i mitt födelsehoroskop så det är inte så konstigt att humöret är på topp och att jag känner mig väldigt lycklig just nu. Det är som om något stort har hänt på något vis. Jag känner mig väldigt glad helt enkelt.

Jag hoppas att ni har det bra i Norge och i Sverige och ifall det är någon därute som känner sig ensam eller låg så hoppas jag att det vänder för dig också och du är såklart välkommen att höra av dig till mig för stöd när saker och ting känns tunga. Ibland behöver man bara någon som lyssnar, ibland behöver man få lite hopp och ibland behöver man råd och tips i olika livssituationer. Jag finns här och jag har tystnadsplikt.

Önskar er en underbar 2:a Advent:)

Kram,

Alva