God Jul!

Kära läsare,

Nu är vi riktigt nära en av årets mest magiska dagar (för min del iallafall). För er som känner er ensamma under julen vill jag skicka en extra hälsning till och påminna er om att det går ändå att skapa magi och en varm atmosfär även om man är själv.

Magin kommer inifrån och ensamhet behöver inte vara för evigt. Allting är i rörelse hela tiden och vi kan till stor del påverka våra liv på ett positivt sätt genom positivt tänkande. Detta ser jag hela tiden i mitt arbete med många av er, hur ni lyckas vända på negativa situationer och skapa förändring och det är ni som gör det, inte någon annan!

Så var vän med dig själv under julen och lita på att du är stark. Ditt synsätt blir din sanning och din verklighet så försök att skapa en miljö som känns bra för dig. Detta får vara mina ord till er alla, oavsett om ni är ensamma under julen eller inte.

Önskar er alla en fantastisk jul:)

Kram,

Alva