Gildas Café i Stockholm

Kära läsare,

Tänk att det redan har varit första Advent…Nu är det ju snart jul och allt som är årets mest magiska högtid tycker jag:) Förra året blev det inte så mycket jul för mig men i år vill jag djupdyka in i julstämningen och stanna där ett bra tag.

Jag kommer att försöka uppdatera hemsidan här lite mer ofta bara så ni vet och även lägga upp specialerbjudanden då och då.

Vad önskar ni för julklappar i år? Jag skulle gärna vilja ha en ny Tarotkortlek, en kaffemaskin som gör riktigt gott kaffe och sist men inte minst att jag får min vilja igenom och uppnår några viktiga mål under 2022. Haha det sista där är ett riktigt Stenbockigt svar men det är helt och hållet sant och jag jobbar för att det ska bli så också.

Ska gå iväg till ett fik här snart och träffa en kompis. Det är otroligt mysigt här i Paris med alla juldekorationer. Det värmer ett estetiskt hjärta att se alla lju och färger i vintermörkret.

Kram,

Alva