Kanalen Saint-Martin, Bordeaux och inga mer retrograder!

I helgen blev det picknick vid kanalen Saint-Martin här i Paris.

Kära läsare,
En ny vecka har vi framför oss och tänk att det faktiskt är sista veckan i Maj, snart är det officiellt sommar! Äntligen har Mars retrograd i Vågen vänt och jag räknar med att mina Vågkunder nu kommer att ha det lite enklare i att få som ni vill i livet, detta gäller även för Tvillingar och Vattumän i viss grad så passa på nu och ta tag i sådant som ni kanske hade gett upp hoppet om att få i ordning. Jag kommer att jobba från 12-00 fram till Onsdag och på Torsdag åker jag till Cap Ferret nära Bordeaux vid västra kusten för att vara med på en väns bröllop. Jag har bara varit på ett bröllop tidigare i mitt liv så detta ska bli riktigt spännande, särskilt eftersom Cap Ferret ska vara en riktig drömplats med vit sand och vackra stränder. Jag hinner jobba ett par timmar på Torsdag mellan 11-14 innan jag åker iväg och mellan 19-20 när jag kommit fram, sen är jag tillbaka på Lördag kväll så om tåget inte är försenat så kommer jag att logga in ca. klockan 22.15 på Lördag kväll för er som vill ha tag på mig. Rauni jobbar som vanligt (den norska linjen) hela veckan från 10-00 och nås på 820 959 59. Vi hörs och skrivs, ljus till er alla.