Varför jag valde Ann och Rauni till den nya linjen

Rauni
Ann

Som ni säkert vet så har jag valt ut två spådamer såhär i starten som arbetar på den nya linjen “Alvas Egne Favoritter” i Norge med nummer 820 959 59. Jag har kanske inte förklarat varför jag valt just dessa två kvinnor och tänkte göra det nu. Båda två är personer som jag personligen har ett stort förtroende för, både privat och som spådamer. Om jag ska beskriva Ann med ett par ord så skulle jag säga att hon är den enda personen förutom en nära vän till mig som hade rätt när jag spådde mig för ett antal år sen då jag befann mig i en svår situation och det handlade om en komplicerad relation. Alla andra sa till mig att det inte fanns någon mening med att tro på att det skulle fungera så ni kan tänka er hur svårt det kan vara när man verkligen vill tro på motsatsen och det var bara Ann som var bergsäker på sin sak, att jag minsann skulle få som jag ville till slut och allt hon sa stämde och senast jag fick feedback gällande hennes spådom var förra veckan och det var också kring en relation och hon var klockren i det hon sa. När min hund var sjuk kom Ann över med medicin och då var det såklart alternativ medicin vilket hon är bra på. Jag och Ann har publicerat en del artiklar i tidingen Medium om just alternativ medicin och även astrologi. Rauni är en dam som jag har stor respekt för, det är en person som bara genom att titta på en ser in ens själ och det är få förunnat att vara som hon. Den styrka som Rauni bär är förvånansvärd, den resa som hon gjort genom livet är en historia som får mig att uppskatta livet, hon är en riktig kämpe och hon kan vägleda på ett sätt som få kan. Därför har jag valt dessa två kvinnor för min linje och jag känner mig hedrad att kunna jobba med dem för det är människor med kvalité och mycket själ. Rauni arbetar just nu Onsdag till Söndag och Ann arbetar på linjen på Måndagar och Tisdagar. Svenska kunder kan nå Ann på: 0939-114 71 07 och Rauni på: 0939 100 65 65.

/Alva