Väninnans hund stulen, nu funnen!

Min väninnas hund blev stulen igår i en av Paris norra förorter. Nu är han dock funnen och jag fick precis ett fint tackmeddelande eftersom jag nämnde matkedjan KFC i det området som ett ställe de skulle sätta upp lappar på då jag kände att de kunde vara just där. Nämnde att det var ungdomar som stulit hunden. Kände att det skulle hitta hunden vilket känns så bra att de gjorde, fy för att bli bestulen på sin bästa vän. De fann en hundägare idag utanför just KFC som de gick fram till och pratade med och berättade att hon hade slitit kopplet ifrån hundtjuven som hon sett gåendes med min väninnas hund och ringt polisen. Polisen hade i sin tur kört hunden till min väninna. Slutet gott, allting gott. Bra att han är hemma i säkert förvar. Gudskelov att det finns folk med civilkurage.