Ute på landet i helgen

Kära läsare,
Hade en hel del missade samtal alldeles nyss då jag var ute i affären. Det är bara att ringa igen. Helgen var riktgt bra då jag åkte ut på landet med vänner på grillfest. Det var en treplansvilla med en fantastisk tomt i ett lugnt område ca. 40 minuter utanför Paris. Jag har verkligen saknat grönska och att kunna grilla. Det är nämligen förbjudet att grilla i Paris av säkerhetsskäl….Vill åka dit igen och lukta på blommor och andas ren luft. Tillsammans med min busiga Fiskväninna livade vi upp stämningen som vi brukar (kommer väldigt bra överens med Fiskar, särskilt de som har starka eldaspekter i sina horoskop i kombination). Stämningen var på topp och det blev sent och taxiresorna oerhört dyra men det var det värt. En tråkig aspekt var att ännu en gång (råkar ut för det alltför ofta) var det en person där som var oerhört stängd och kall och känner in sånt väldigt tydligt och det påverkar stämningen en aning då energin var negativ. Förut hade jag försökt få henne att vända men nuförtiden har jag ingen tålamod för sånt. Dessutom så var hon 38 år och borde ha lärt sig hur man beter sig bland folk. Lustigt nog så är det ofta kvinnor som beter sig på det viset hon gjorde mot andra kvinnor. Jag har utvecklat en allergi mot avundsjuka människor och de gör bäst i att undvika mig och mina nära och kära:) Hursomhelst, det var en underbar dag vilket bilderna säkert förtäljer. Tjejen på bilden är min energiska Fiskväninna, och inte den sura damen;)

BBQNicoMay20182

BBQNicoMay2018BBQNicoMay20184BBQNicoMay20183BBQNicoMay20185