Ute i Dagbladet i Norge i helgen

AllaTreDagbladetavlang

Hej!
En solig dag som denna så skulle jag göra vilja sitta ute i solen men jag sitter här och svarar på era samtal men det är ju också riktigt trevligt. Jag och mina duktiga spådamer har en gemensam annons idag i norska Dagbladet vilket är Norges största dagstidning om jag inte har fel. Alla tre är vi med andra ord här för att svara på era samtal i helgen. Jag kan stolt säga att vi är ett riktigt vasst spåteam. Det som är lite kul också är att vi alla tre är sångerskor och låtskrivare vid sidan om, märkligt sammanträffande…En Stenbock (Alva), ett Lejon (Sophia) och en Jungfru (Ariel). Vi finns här för att svara på frågor som rör kärlek, karriär, hälsa, borttappade saker/bortsprungna husdjur. Sofia är också en duktig healer om ni känner att ni behöver healing.

Vi önskar er alla en fin helg!
/Alva, Sophia och Ariel