Tyskland del 2

Kära läsare,
Det var en underbar vistelse i sydvästra Tyskland hos en vän som både driver ett hotell och som är en kollega i musikbranschen. Det är så fridfullt där och tyskarna är riktigt trevliga, den där lite uppnosiga atityden som man möter på lite för ofta här i Paris upplevde jag inte där vilket var välkommet. Nu har jag ju bott länge nog i Frankrike och blivit härdad, man bryr sig helt enkelt inte om det men när man plötsligt möter så många trevliga och öppna tyskar så blev skillnaden tydlig. Sen spelar det såklart in att levnadsförhållandena i Paris är för många människor mycket sämre än i den välbärgade delen av Tyskland som jag besökte vilket såklart påverkar humöret för många. Lönerna i Frankrike är låga och hyrorna i Paris t.ex. är skyhöga i relation till vad folk tjänar. Dessutom är det väldigt bullrigt här vilket gör folk stressade. Samtidigt så är det ju en magisk stad och jag är tacksam över att kunna bo här. Här nedan ser ni bilder från Tyskland. Tjejen på bilden är min en av mina bästa vänner från Strasbourg som följde med dit och vi hade det alldeles otroligt kul. Killarna på bilden i studion är min partner och vår vän som är också är i musikbranschen och på bilden jobbar de i studion med nästa låt som de ska släppa. Vi tjejer satt brevid och gav våra åsikter om vad som lät bra och dåligt haha! Sen gick vi till vingårdarna och babblade om allt mellan himmel och jord. Hon är Stenbock med Mars i Skytten precis som jag så det är mycket glädje och humor när vi ses. Nu är jag tillbaka hemma och väntar på era mail och samtal och på just denna väninna som bestämde sig att komma till Paris då det var tråkigt utan mig i Strasbourg tyckte hon och jag är sååå glad att hon kommer hit idag. Hursomhelst kommer jag att jobba ifrån ett annat rum så det är bara att ringa så är jag redo med korten.
Kram,
Alva
JottaandLydieWineyardGermanyJuly2019 DrSteinerWineyardJuly2019 KrisandLaurentJuly2019 SiebeldingenJuly2019 DrSteinerWineyard sunflower