Trevlig helg till er alla

YotaAugust2015 Nu är det officiellt Fredag eftermiddag och det är snart dags att sätta på lite musik och invänta min gäst som kommer från Strasbourg och hälsar på mig. Det är en av mina bästa vänner här i Frankrike, en karismatisk Stenbockstjej som är född i sista dekaden av tecknet precis som mig. Jag kommer att introducera henne till kräftor på det svenska viset så det blir en liten kräftskiva här idag. Ska försöka göra egna hattar även denna gång, det gäller bara att skriva ut något roligt kräftskivemotiv och vara lite kreativ. Jag jobbar till 19.45 idag så om ni vill nå mig så kan ni ringa mig fram tills dess. Fick förresten ett samtal om ifall jag vill vara med i ett ganska stort dejtingprogram i Norge på Måndag och spå potentiella par men eftersom jag inte har vägarna förbi Oslo så var jag tvungen att avböja denna gång. Jag känner mig dock väldigt hedrad och kan tänka mig att göra det längre fram istället med lite mer framförhållning. Trevlig helg!