Trevlig Helg!

Kära läsare,
Jag har besök här i Paris av min syster och därför loggar jag ut lite tidigare än vanligt. Det blir en cykeltur till bagerier och diverse creperier eftersom min syster är en riktig gottegris. På Alvas egne favoritter så är det enbart Rauni som jobbar kvar, Rose jobbar inte längre för mig. Rauni kommer att vara åter på linjen inom ett par dagar. Fram tills att Rauni börjar igen så är det jag som är inloggad på bägge linjer. Nästa vecka börjar en ny spådam hos mig som jag tidigare nämnt. Mer information om henne kommer snart. Hoppas ni får en fin Fredag och jag beklagar att jag varit dålig på uppdateringar här på sidan men det har varit mycket jobb på sistone. Ska försöka uppdatera lite mer den kommande tiden:)

Comments

  1. Pingback: wayne

Comments are closed.