Träffa mig, Sophia och Ariel för readings i Sverige och Norge

alvadec2016Kära kunder i Norge och i Sverige, Jag planerar en resa till Sverige och till Norge under hösten och då runtomkring i Oktober för personliga readings ansikte mot ansikte så att säga. Eventuellt kommer ni även att kunna träffa Ariel och Sophia om intresset är stort nog (stort nog för att bekosta resor och boende). Det kommer att ske i Oslo och i Stockholm.

För att kunna planera detta behöver jag först undersöka om intresse finns att träffa mig och/eller Ariel och Sophia.ArielBerlin Pris per 30 minuter är 650NOK och 650SEK. Det ni kan välja mellan är vanliga readingsessioner med Tarotkort samt healingsessioner med Sophia.

Det går även att boka vanliga spåsessioner med Tarotkort med Sophia. SophiaochWatsonMaila mig vid intresse och skriv vilka datum som är aktuella för dig för en eventuell session samt med vem/vilka du vill ha en session med och hur länge. Bokar du en hel timme är kostnaden 1200NOK/1200SEK. Maila mig här vid intresse.

I första hand så undersöker jag hur stort intresset är, därefter lägger jag upp datum då ni kan boka upp er på readings. Observera att betalning sker i förskott via paypal till: postmaster@medium-alva.com

Efter betalning är bokningen bindande när jag väl lagt upp datum på hemsidan (på så vis att jag inte kommer att betala tillbaka om ni avbokar beroende på avbokningar förra gången i sista minuten).

Kom dock ihåg att inte betala eller boka tid innan vi kommit överens om det eftersom jag kommer att få ta fram datum som passar för de flesta kunder.

Hoppas vi ses uppe i norr!

/Alva, Ariel och Sophia