Tipsar om Grapefruktkärneextrakt

Hej kära läsare!
Hur har ni det idag? Vill passa på att säga att jag upptäckt att kontaktformuläret här på hemsidan inte verkar fungera, så om ni har skickat förfrågningar eller annat till mig där så har jag inte fått dom. Försöker att få tag på min webbdesigner men han verkar ha gått under jorden ett tag så om ni vill maila till mig eller skicka era meddelanden så kan ni göra det genom att maila till: postmaster@medium-alva.com
Jag har köpt grapefruktextrakt och tycker att det kan vara värt att testa. Här kommer lite mer info om det: Ekologiskt grapefruktkärnextrakt innehållande bittra antioxidanter (bioflavonoider) stimulerar matsmältningen. Grapefruktkärnextrakt har ett naturligt innehåll av antioxidanter, framförallt bioflavonoider som naringin och isonaringin. Antioxidanter skyddar kroppen mot skador av fria radikaler. Grapefruktkärnextrakt innehåller bittra och sammandragande ämnen som anses stimulera matsmältningen. Obs bör inte tas i samband med vissa andra läkemedel!
Ha en fin helg och så hörs vi alla på linjerna och via mail!