Tillbaks på kontoret:)

Kära läsare,
Då var man tillbaka i Paris. Det känns faktiskt jättebra att vara här igen. Var ju lite nostalgisk när jag skulle lämna Sverige men jag hade med mig en massa presenter och goda minnen som gjorde mig glad. Dessutom fick jag ju träffa min katt Watson och det var ju sann glädje minsann. Han har gått upp ett par kilon, det måste vara julmaten men det ordnar vi lätt med lite mera motion, han har ju en hel drös med leksaker här som han kan jaga. Det har ringt en hel del på linjerna idag, mellan samtalen har jag bl.a. försökt att liva upp en av mina palmer som nästan vissnat helt under tiden jag varit borta. Sen har man packat upp alla roliga presenter också, fick bl.a. denna “diffuser” (vet ej vad den heter på svenska) som sprider ånga som doftar gott (man blandar i lite doftolja i vattnet).