Tillbaks i Paris

Kära läsare,
Det var ett tag sen jag uppdaterade här på sidan men jag har både hunnit åka tillbaks till Paris och varit sjuk i ett par dagar. Nu mår jag dock bra och är i full gång med att packa upp två stora resväskor med kläder och julklappar. Fick 2 spikmattor i julklapp, chiafrön, en neti-pot för bihålorna bra naturligt alternativ istället för allergispray för näsan, doftljus, hudvårdsprodukter etc. Ni kan ju se själv på bilden vilken röra det är…Försöker mutlitaska här med att jobba också så det får ta den tid det tar. Katten surar för han har varit hos släktingar i två veckor och känner sig inte hemma här nu, det brukar ta honom två dagar att bli på bra humör, han tittar på mig men säger ingenting, så jag sa till honom att om han inte vill prata med mig så kan han väl göra något annat än att sura och då gick han till ett annat rum istället…. Från och med idag jobbar jag åter mer som jag brukar och det blir lättare att få tag på mig. Rauni jobbar som vanligt mellan 12-23 och Ariel jobbar lite olika beroende från dag till dag, håll därför koll på schemat om ni vill få tag på henne.