Tillbaka i Paris

Kära läsare,

Ja jag är skamlöst dålig på att uppdatera sidan. Beklagar detta. Jag är fortsatt lika aktiv på linjerna dock och via mail. Verksamheten som spådam är fortsatt igång som förut. Det är bara det att musiken också är det så då blir det lite tid över till bloggen. Men jag har inte glömt er och jag pratar och skriver med er när ni kontaktar mig för readings:)

Det är ju jul snart! Jag har dammat och städat här i lägenheten och snart ska jag ut och köpa en liten gran. Det blir en mindre gran i år. Det är ju gulligt med små granar också. Lägger upp en bild sen. Här i Paris ser man inte stjärnor i fönstren och de där flerarmade ljusstakarna men juldekorationen i stan är ju väldigt fin. Här är restauranger och barer stängda och man får inte gå ut efter kl.20.00 på kvällen, bara om man ska rasta hunden eller av andra viktiga skäl. Nåja, det passar mig bra eftersom jag ska göra klart mitt album och prata med er i telefon och via mail!

En varm julkram till er alla:)

/Alva