Julmys trots karantän

Kära läsare,

Kul att vissa har hört av er efter en lång tids tystnad. Antar att ni blev tysta eftersom jag blev det hehe. Jag är som sagt fortfarande här och jobbar som vanligt så det är bara att ringa och skriva till mig.

Hur har ni haft det under julen? Själv så valde jag en helt okonventionell jul med katten där jag varken åt julmat eller öppnade paket. Jag ville ha det så i år. Det viktigaste var att bara vara och ladda batterierna. Mysigt blev det oavsett och självklart har jag en gran och lite julpynt.

Jag känner att nästa år blir riktigt spännande för många av oss. Var beredda på överraskningar och att saker och ting inte kanske blir som man tänkt sig, det blir ännu bättre. Det är under 2021 som jag känner att många av oss har möjligheten att påverka sina liv på helt avgörande sätt faktiskt. Varför känner jag så? Jag vet inte, det är en känsla som är så stark att det nog stämmer faktiskt samt några astrologiska aspekter som såklart även spelar roll.

Önskar er en underbar annandag jul och så hörs vi angående det kommande året och allt annat som ni har på hjärtat.

En stor kram,

Alva