Tillbaka i Paris

Kära läsare,
Efter en intensiv helg med vänner och familj i Strasbourg så är jag åter hemma i Paris. Värmeböljan har börjat idag och det är dags att hämta upp den fula airconditionen från källaren. Den ser ut som en fyrkantig stor robot från de där 80-tals futuristiska filmerna och den tar både plats och låter en hel del men den är väldigt effektiv. Även katten älskar den för han blir trött och hängig när det är för varmt. Det har varit både skriftiga readings och ljudfiler som ni har beställt i och med mitt specialerbjudande i förra veckan och nu är det åter ordinarie priser som gäller fram tills nästa erbjudande. Jag har nämnt det till vissa stamkunder och vill passa på att nämna det här att jag träffar gärna mina kunder även i Paris om ni är på besök, det kan vara för en reading men även bara för att ta ett glas vin eller kaffe tillsammans. Tycker det är trevligt att lära känna er även utanför linjerna. Många av er har jag ju träffat i verkligheten redan. I sommar är det två stammisar från Oslo som kommer hit i samband med jobb och det ser jag fram emot. Det är väldigt oformellt och avslappnat, jag känner ju dem redan ganska väl efter alla samtalstimmar. Nu är det åter dags för lite jobb här. Bilderna här under är från Strasbourg i helgen. Vi hörs och skrivs! yotacatherdraljune2018IMG_5345IMG_5370