Tillbaka i Frankrike – tillbaka till våren

AteljeBonsoir!
Nu har jag åkt framåt i tiden igen och tillbaka till våren. Det snöade igår kväll i Stockholm och temperaturen låg på blygsamma 0,5 plusgrader. Det blev en kort visit i Stockholm och jag fick en så pass stark hemlängtan tillbaka till Paris att jag åkte hem två dagar tidigare än planerat. Någonting har hänt, jag känner inte längre att Stockholm är "hemma", det är en intressant känsla och jag välkomnar den. Det känns bra att släppa taget av en gammal bild som en gång var en verklighet men som idag blivit ett vackert minne. Befriande är ordet. Vad håller ni fast vid som inte längre är en del av ert liv? Här till vänster ser ni en bild från igår på en konstnärsväns nybyggda atelje i Stockholm med utsikt över trädtoppar och en vacker liten sjö. Fridfullt var ordet för den utsikten och det är just det jag kände när jag landade på fransk mark i morse, det är harmoniskt.