Tillbaka i Frankrike

Hej kära läsare,
Nu är man tillbaks i Frankrike. Katten hämtade jag hem igår och resväskan har fått åka ner till källaren och där får den nog stanna i ett par veckor innan det är dags att resa igen. Jag vet inte riktigt vad det blir för destination än men det lär ju bli en resa till Sverige i slutet av Juli iallafall. Hoppas ni har det bra. Jag satt och väntade i flera timmar i Barcelona på kvällen när jag skulle flyga hem eftersom strejken i Frankrike ställde till det och det var människor som t.o.m. sov på golven på flygplatsen. Jag fick bara vänta i tre timmar så det var ju helt ok men jag kunde inte logga in på linjerna som planerat. Nu är jag dock här och jag jobbar faktiskt fram till 00.00 inatt trots att det är Fredag så det är bara att ringa på så kan vi ta en titt på hur era helger blir eller om ni har andra funderingar om allt mellan himmel och jord.