Till dig – du vet vem du är

Sunflowers-flowers-33340979-2880-1800Kära läsare,
Gläds åt alla stammisar som ringde mig idag. Vet inte om det heter samma sak på norska men det betyder iallafall stamkunder/återkommande kunder. En del av er har jag haft sen ungefär 2009-10 eller kanske mer? Hör av er till mig så ordnar jag en liten minireading gratis. När ni ringer så känns det som att prata med någon man känner väl, ja vi har kommit varandra nära efter alla dessa år och vissa har ringt mig med jämna mellanrum endast sen ett par månader tillbaka, er har jag också lärt känna. Ni utgör en stor del av min vardag, ni och andra kunder är min vardag och mitt "inre kontor". Även om jag jobbar själv så är det ni som är mitt arbetsliv och min jobbatmosfär. Vi möts inte ansikte mot ansikte men vi har en nära kontakt som grundar sig i en tillit och det är er jag träffar under min arbetsdag. Tillit är ett nyckelord i mitt arbete och det är tillit som ni ger mig. Ni öppnar upp när vi pratar, ni frågar om saker som kan vara svåra att prata om och om sådant som ni kanske inte alltid känner att ni kan dela med med andra. Jag sitter här som en röst och bakom det, som en person som tycker om att prata med människor och att hjälpa till. Jag svarar på frågor om fin framtid men även om det som du just nu går igenom i ditt liv. Detta gäller i allra högtsta grad även för Rauni och Ariel, de jobbar på mina linjer av en specifik anledning och det är inte enbart för att de är duktiga spådamer. Jag är en spådam och jag pratar om din framtid men även en person som lyssnar. Detta inlägg är en hyllning till mina stammisar, ni vet vilka ni är.