Svart, svart och lite vitt

AlvaJune2016Hur jag än vrider och vänder på det så slutar det oftast med svart. Det är det som fungerar bäst. Jag pratar om kläder. Ja detta är en sida som handlar om det alternativa men som ni ser så är allt upplagt även som en blogg. Det bara blev så och trots att hemsidan till en stor del fungerar som en plats där ni kan se vilka tider jag och mina spådamer arbetar samt priser/beställningar på readings etc. så är det fortfarande en bloggdel som är viktig. Jag vet att en del av er uppskattar mina blogginlägg, jag får mail om det och jag ser det på statistiken. För att återgå till det svarta, jag har funderat över det och tror att det kan vara något anspråkslöst i grunden för denna "färg" (tänker kalla det för en färg) som tilltalar så många. Det är inte bara att det är något mystiskt och tidlöst med det svarta, det är en täckande och diskret färg för den som vill vara för sig själv på något vis. Det är något ensamt över det svarta men det är även något stolt över det. Det är sorgens färg men såpass mycket mer. Det är ett uttryck för integritet och ett ställningstagande på ett subtilt plan, eller hur? Det är helt enkelt så att det svarta är ett självklart val och står för så mycket mer än bara en färg för mig och så många andra…