Strasbourg – vilken värmebölja!

StrasbourgAptJune2019Kära läsare,
Nu är jag framme i Strasbourg och värmen här och både i Paris är helt otrolig. Det är som att gå runt i en bastu. Till vänster ser ni utsikten från mitt provisoriska kontor i lägenheten som jag hyr här så det är en fin vy när jag sitter och pratar med er eller svarar på andra readings. Jag tycker synd om min katt Watson som ligger rätt så utslagen här brevid. Han är dock vid gott humör trots hettan och jag ska ordna en aircondition hit till helgen för det kommer att bli odrägligt med 39 grader på Söndag. animated-sun-image-0068
Jag såg att ni har det mildare uppe i norr…Under veckan kommer jag att vara inloggad men färre timmar dock eftersom jag ska passa på att träffa nära och kära. Lägger upp fler bilder under dagara som kommer. För telefonkunderna så är ett tips att hålla koll på schemat för att se vilka tider som gäller för att nå mig under den kommande veckan och för mailkunder och ljudfilskunder etc är det bara att höra av sig som vanligt. Idag (Torsdag) jobbar jag fram till 18.00. Vi hörs och skrivs:)