Strasbourg med nära och kära

RestoWithStarsignsStrasOct2019

Kära läsare,
Nu är det snart helg! Här började helgen redan igår med festliga nära och kära. Jag är i Strasbourg över helgen och som vanligt är det den där magiska stämningen i luften. Det är som att kliva in i medeltiden eller i en annan sfär. Denna stad andas mystik och mysticism. Jag kommer tillbaka hit så ofta jag kan. Jag ser inget konstigt i bilden ovan från gårdagens eskapader, såhär ser jag på världen ganska så ofta. Utifrån mina ögon finns det sjärntecken, magi, intuition och en massa annat kul. Med detta sagt så har jag Venus och Mars i Vattumannen vilket leder till att man kanske är lite udda, det är så pass mycket roligare då. Det var en salig blandning igår med alla element vid bordet och med två Stenbockar från 3:e dekaden så blev det en hel skämt och bus (ja vi Stenbockar är faktiskt inte så allvarliga som det sägs att vi är, iallafall inte de som är födda nära Vattumanen).

Önskar er en underbar helg och glöm inte att se på världen genom era magiska glasögon, det gör skillnad;)

/Alva