Strasbourg, Afrika och Svenska institutet i Paris

Kära läsare, Här kommer några bilder från denna månad och en video. De två högst upp är från Strasbourg där jag träffade lite vänner och den andra är från huset där jag hyrde en liten studio när jag var där. Det är det ljusgula huset brevid det gröna. De nedersta bilderna är från svenska institutet här i Paris där jag var på vernissage för en uställning med temat Afrika och kreatörer och innovatörer från Afrika ställde ut sina verk. Där fanns det även en afrikansk DJ som spelade samtidigt som man kunde strosa runt på innergården och titta på fotografier. I videon ser ni mig bland fotografierna lyssnandes till tonerna av den duktiga sydafrikanska DJ:n. IMG_9585IMG_9606AlvaSvenskaInstitutetApril2019 IMG_0169

 

Video: SwedishinstituteApril2019