Stockholm – 4:e advent

Kära läsare,
Nu har man varit i Stockholm i ett par dagar och det har varit fullt upp med julstyr och träffa familjen etc. Jag har inte kunnat vara inloggad lika mycket men idag är jag iallafall inloggad hela dagen idag så det är bara att ringa på. Stockholm imponerar som vanligt med sin skönhet, särskilt under December. Strosade runt i Gamla Stan häromdan och tog lite bilder (se bild härunder) samt träffade min syster och min vän som är konstnär (se bild härunder) och vi hade en helkväll på ett ställe på Götgatsbacken. Hur står det till med julklapparna och julmaten? Är ni redo?! Nu är det ju snart dags och jultomen väntar bakom hörnet;) Imorgon (Måndag) bär det av till Karlaplan och ett vikitgt möte med min musikförläggare så då är jag ledig men är åter inloggad på Tisdag kväll. Ha en underbar advent!

fullsizerenderfullsizerender