Söndagar – Tid för tid

Alvasfavoritsaker
Kära läsare,
Här i Paris har det regnat och när jag tittar ut genom fönstret så är det grått och molnigt. En långpromenad får det bli trots allt för jag kan ju ringa någon kompis eller släkting hemma i Sverige och prata under promenaden. Brukar faktiskt oftast göra så eller så lyssnar jag på Sveriges Radios program i mobilen och då särskilt på programmet om filosofi och om psykologi (där personer kan ringa in och prata om sina problem). Nu är det hög tid att åter ta tag i diverse projekt efter sommaren och personligen så handlar det för mig om ett musikprojekt, om att komma i lite bättre form igen fysiskt (börjat springa igen) samt att planera kanske lite intressanta inlägg här på hemsidan. Jag tycker rent generellt att Söndag är en dag då man ska ta sig tid till att bara ha tid, att inte känna tidspress eller några måsten. Medans jag väntar på era samtal och innan jag går ut och promenerar så ska jag ta en bild på produkter som jag gillar, en rätt så oviktig sak egentligen men precis en sysselsättning för en Söndag då man får ha tid till oviktiga aktiviteter. Ha en fin dag allesammans!