Sommaren är inte över

WalkbytheSieneAug2017Kära läsare,
Soliga Paris visar sig ur ett av sina bästa sidor. Sommaren har en speciell effekt på oss och hur vi upplever miljön runtomkring oss. Även den tråkigaste betongförorten kan lysa upp i solen. Kanske är det bara jag som tycker det men det tror jag knappast. Tar man då ett stycke vacker stad och ett stycke sommar och blandar ihop dem så blir resultatet lyckat såklart. Som ni kan se så jobbar jag lite färre timmar per dag nu i några dagar och det beror inte på att jag är ute i parken och solar dagarna långa utan för att jag har en vän på besök samt att jag har en fotosession som måste göras på Fredag samt lite administrativa saker att ta hand om. Fotosessionen är för en artikel om spådamen Sophia som publiceras i norska tidningen Medium senare i höst. Jag kan inte avslöja för mycket än mer än att det är en otroligt intressant historia. Tror hon hamnar på första sidan faktiskt. Mer om detta när det numret kommer ut. Önskar er en underbar fortsatt solig eller icke-solig dag:)