Sol och regn och den där fullmånen…

AlvaSushiHej!
Här är vädret lynnigt och det har regnat och varit soligt växelvis. Bilden tog jag från min lokala sushirestaurang där jag tog skydd för regn och åska men på bilden så ser det ut som att solen sken vilket den definitivt inte gjorde. Till alla fullmånens vänner och ovänner därute, som många av er säkert vet så var det fullmåne igår. Vissa påverkas positivt av det och vissa negativt. Personligen har jag upplevt lite märkliga energier som kommit utifrån medans jag själv har varit på bra humör. Dock så har jag varit tvungen att sätta ner foten två gånger i veckan och i kombination med att Mars är i upproriska Vattumannen (som jag också har starka influenser av i mitt personliga horoskop) så har jag nog varit väldigt tydlig. Det är inte så kul att behöva ryta ifrån men ibland måste man. Nåja, stämningsläget är åter bra så ingen skada skedd;) Har haft besök här i helgen från Sverige och från Strasbourg, därav dåligt med inlägg i dagarna. Det blev fotografering för ett kommande album med ett band som jag har så vi sammanstrålade här tillsammans med gruppmedlemmen och forotgrafen som också är mina vänner och hade det riktigt roligt! Hur har ni haft det den senaste veckan? Det är ju värmebölja hos er så jag antar att det har varit en hel del solande och aktiviteter utomhus. Godkväll från mig till er alla:) /Alva