Snart är det semester – även för katten!

kittykitKära läsare, Här packas det för semester i södra Frankrike. Även katten får följa med. Jag har sett hans ledsna min när jag åker iväg utan honom och i år så är jag så glad över att han kan följa med. Jag kommer att hyra en bekants lägenhet och det var inga problem att ta katten med sig sa hon.

Beställde ett litet resekit för katten med kattlåda, spade, matskål och två leksaker, hur gulligt som helst MEN, det var tydligen ett kit för kattungar…! Watson blev genast nyfiken och fundersam.

georgev

Blir svårt att ta med sig en större kattlåda på tåget men vi får se hur det går. Katten har som sagt inspekterat lådan och ville få ut leksakerna men han får vänta tills jag är framme.

Jag kommer att jobba på linjerna under semestern men kommer att ha kortare pass så håll utkik efter vilka tider som gäller på schemat. Ni kan även maila mig om ni absolut vill ha tag på mig en viss tid, det går kanske att ordna beroende på vart jag befinner mig.

Rauni och Ariel kommer att vara Alvageorgevinloggade som vanligt. Raunis tider är mer fasta medans Ariel har lite olika inloggningstider som ni kan se på schemat.

Det ska bli underbart med lite sol och bad efter ett helt år inomhus känns det som…Idag har jag en annons i Dagbladet och hoppas på en hel del nya kunder som ringer:) Här har det varit hektiskt de senaste veckorna med besök från både Strasbourg och Norge samt en hel del jobb. Här kommer lite bilder på Watsons inspektion av kattungelådan samt två bilder från hotellet George V där jag var i veckan med en vän som var här på besök från Strasbourg.