Ska vi ses i Oslo? (Datum ändrat till ca.16-20:e November)

alvaspaKära läsare,
Sitter här och kommer att skriva ett inlägg som är väldigt likt det från nästan ett år sen faktiskt…Jag saknar Oslo och er så här kommer det:

Sitter uppe här på småtimmarna och gör klart reklamblad för alternativmässan i Lillestrom den 4:e-6:e November som ligger strax utanför Oslo. Jag har blivit tillfrågad att vara med där men kommer nog inte att ha möjlighet till det tyvärr. Dock så tänkte jag vara med i form av mina reklamblad på mässan iallafall. Mässan fick mig att tänka på att jag borde åka till Oslo igen oavsett och ordna en lokal och ta emot mina kunder ansikte mot ansikte så att säga eftersom jag har en stor kundkrets i Norge och det var ett år sen jag var där sist. Förra året var en resa jag inte kommer att glömma, det är något speciellt att träffa er ansikte mot ansikte för spåsessioner. Jag tänker mig att någonstan mellan den 16:e November fram till den 20:e November kan vara bra datum att hälsa på er uppe i Oslo, detta skulle innebära att jag kan träffa er för konsultationer under denna period, vilka datum det blir exakt beror på intresseanmälningar som jag kommer att sammanställa efter att ni hört av er. För att göra detta vill jag gärna att ni mailar mig här ifall detta låter intressant och att ni mailar vilken dag som skulle passa bra och hur lång session som är intressant för er, gör det snarast, tack. Jag kommer inte att återbetala bokade seanser eftersom dessa pengar kommer att gå till att bekosta min vistelse samt biljett (förra året hade jag två heltimmes avbokningar i sista sekund och det var svårt att hitta kunder som kunde hinna dit med så pass kort varsel). Priset för en halvtimmes konsultation kommer att vara 750NOK (en halvtimme på telefonlinjen i Norge kostar 780NOK) och för en hel timme kostar det 1300NOK (en hel timme på telefonlinjen i Norge kostar 1560NOK). Vi hörs och ses kanske (!).