Sista readingen klar för idag

Kära läsare,
Det är sent nu och jag har precis blivit klar med sista readingen idag. Imorgon är det två nya readings för en stammis och en ny stammis och sen antar jag att linjerna kommer att ringa en hel del också. Ikväll blev det en paus vid 20.00 och då blev det marockansk middag ute i stan. Jag är både förtjust i marockansk mat och inredning och vet att jag knappast är ensam om det…Det är något varmt och ombonat med den stilen på något vis. Nu är det dags att se över hur jag ska få över en Stenbockskompis från Strasbourg till Paris i helgen och även svara på lite samtal fram till 01.00. Det är förresten trevligt att vissa av er håller ögonen öppna och ringer även efter midnatt de dagar som jag jobbar till 01.00. Borde kanske göra det oftare eftersom en hel del av er är nattugglor som en själv.