Sista lunchen i solen för i år?

Kära läsare,
Här kommer ett inlägg som jag ville lägga upp före Halloween och Alla helgons dag men linjerna ringde för fullt så det fanns ingen tid. Det var hela 20 grader i Paris idag och jag tog en lunch ute i en underbar trädgårdsrestaurang. Efter det blev det en kaffe i solen och sen var det bara att åka tillbaks till kontoret illa kvickt för jag blev lite sen. Jag har lite problem med att hålla tider och det vet mina stammisar redan om misstänker jag. Tillhör skaran tidsoptimister som planerar för mycket på en och samma gång. Här under kommer lite bilder, både från lunchen idag samt lite bilder från distriktet Saint Germain där jag var med min syster nyligen och hittade en alldeles underbar butik som säljer förstklassig olivolja i olika smaker samt diverse pestos och andra intressanta lyxiga små smakrika blandningar. Om ni åker till Paris så är det definitivt ett tips att åka dit, namnet på stället hittar ni på en av bilderna.

Kändes som sensommar idag
Min syster fastnade för olivträdsskålen i butiken
Olivolja på fat
Olivträdsskålar
Namnet på butiken, ett måste att gå förbi här om du är i Paris tycker jag..