Sista dagen i Strasbourg

Kcathedraleära läsare,
Det har varit problem på norska linjen med servrarna. Hoppas att det fungerar nu igen (det var fortfarande svårt att komma fram idag). Hade en kund nu som sa att det var svårt att komma fram till en början men hon kom fram till slut. Om ni upplever problem med att komma fram så kan ni maila mig här så att jag kan meddela de som har hand om det tekniska på Teletopia. Sista dagen i Strasbourg idag och solen skiner lite lätt och blygsamt här. Det har varit en vecka fylld av möten med vänner och diverse aktiviteter såsom middagar och även biljard med en Oxe, en Kräfta, ett Lejon och en Vattuman:). Efter en långpromenad så sitter jag här på hotellrummet och väntar på era samtal. Jag har redan pratat med en del stammisar idag vilket alltid är lika trevligt. Imorgon (Onsdag) är jag tillbaka i Paris på kvällen och då kommer även mina arbetstider att återgå till det normala med fler kvällspass. Ni som är mina stammisar känner ju till mina tider och undrar kanske varför jag inte varit tillgänglig på kvällarna de senaste veckorna men när jag är tillbaka på kontoret så blir det som vanligt igen.

Jag vill passa på och påminna er om att specialerbjudandet för readings gäller i tre dagar till för er som vill ha en reading för rabatterat pris. Här ser ni erbjudandet. Ha en fortsatt fin dag!

 

 

 

Jag vill passa på och påminna er om att specialerbjudandet för readings gäller i tre dagar till för er som vill ha en reading för rabatterat pris. Här under ser ni erbjudandet. Ha en fortsatt fin dag!