Sista dagen i Barcelona

YvideoshootblckwhiteKära läsare! Hoppas allt är bra med er! Imorse la jag mig runt kl.08.00 efter en hel natts filmning av en musikvideo för min kommande singel till hösten. Allt gick bra och det va inte så nervöst. Idag känner jag mig så glad och som om ett viktigt mål har uppnåtts. Känns bra att se hur man hanterar situationer som är lite nya och som man inte har facit i hand för. Vi var utanför Barcelona i ett ödsligt garage, det var magiskt då man såg bergen runtomkring och alla dessa gamla bilar som ingen rört på minst 20 år. En scen filmades i en sån bil som hade en krossad bilruta och var helt täckt i damm. Den hade krockat i höger sida och jag kände att det fanns närvaro där av någon eller några i bilen med en stark historia. Inuti riggade kameramännen upp lampor etc och jag satt i passagerarsätet och sjöng. Det kändes galet mystiskt och såg så även ut i skärmen. Idag är sista dagen är innan hemfärd och jag ska passa på att umgås med min syster som bor här. Loggar in mellan 17 och 18 på spålinjerna. Vi hörs då!

Klicka här för ett kort klipp av inspelningen igår:YVideoshootRed