Senaste nyhetsbrevet samt en jultävling – vinn en gratis ljudreading på 10 minuter

Christmas santas graphics

Tomten är redan hittad av fröken A som var blixtsnabb:) Håll utkik efter andra julsymboler med presenter:)

 

Kära kunder,

Vi närmar oss slutet på detta år och jag vill tacka er för 2017 och ert förtroende för mig och mina spådamer. Statistiken ser fortsatt bra ut. Här under kan vi se den senaste månadens statistik som visar på 405 användare och hela 1019 sessioner. Det långt ifrån alla som ringer på linjerna som går in på hemsidan men det ska vi ändra på under nästa år. Efter mitt besök i Norge och Sverige där jag träffade en del av er för spåsessioner så har nu åter mer tid att ägna mig åt hemsidan och det har många av er säkert lagt märke till. Jag ser det även på statistiken. Här kommer den senaste månadens statistik.

stats

Julen närmar sig med stora steg och det vill jag fira med er med lite specialpriser genom ett Julerbjudande:

Julspecial2017

 

För att lyfta julstämningen lite till så är det dags för ett liten tomtetävling!

 

Första personen som hittar denna tomte:Christmas santas graphicspå en av mina sidor på hemsidan (någonstans i arkivet från Augusti till November i år) vinner en gratis 10 minuters ljudreading. Det kan dyka upp fler Julsymboler på hemsidan som bjuder på små julklappar fram till Julafton så håll utkik och var snabb om just du vill ha en present;).

 

Önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!

Bästa Hälsningar,

Alva med spådamerna Ariel, Sophia och Rauni