Bretagne, baguetter och fotbollsfans

SaintMalo2Kära läsare,
Översvämningarna har lagt sig i Paris och vi svämmas istället över av fotbollsfans från hela Europa men det är bara trevligt. Såg nyss ett hav av schweiziska fans som sjöng på någon ramsa. Det var poliseskort och hur mycket människor som helst. Jag fick faktiskt gåshud, det var fascinerande på något vis. De var på väg till matchen och verkade vara på topphumör. Det känns som om det är starka energier i Paris rent generellt nu med allt som händer. Många saker ser jag bara genom att titta ut genom mitt fönster, det känns spännande, ja så länge det är positiva saker som sker. Jag var bortrest i Bretagne i förra helgen och det var vaSaintMalockert men ack så grått…vädret var otroligt tråkigt och i kombination med alla gråa hus så blev det en märklig känsla. Det kändes bra att komma hem igen och gå till favoritbageriet och köpa en baguette och bara strosa runt lite. Ni som mailar mig när ni inte kan få tag i mig, fortsätt med det, det är bra eftersom vi på så sätt kan komma överens om Baguettehemmanär ni kan försöka ringa igen. Jag ska försöka skärpa mig när det gäller att hålla tider, vet att jag är väldigt dålig på det. Nu är jag här iallafall men ska ut på en långpromenad inom kort iförsig. Ha en underbar Onsdag. Ska ordna ett specialerbjudande på readings lite senare idag också för er som gillar att beställa readings via ljudfil, video eller skriftligt. Om ni har önskemål angående vilka readings ni vill ha specialpriser på under denna månad så får ni gärna maila mig snarast, före 19.00 idag (Onsdag) så kan jag se vad jag kan göra. Maila mig på postmaster@medium-alva.com