Regn och regn och åter regn

Kära läsare,
Här i Paris faller regnet litervis och det verkar inte vara någon nåd på det hela, tror hela himlen har öppnat sig. Jag hörde att ni har bra väder uppe i norr iallafall så det är bara att glädjas för er skull:) Rose har kommit igång på den nya linjen och det känns bra så vad spelar det för roll om det regnar. Jag har kommit igång med mina raska promenader igen, tycker om att variera min träning för annars blir det ju väldigt enformigt. Mitt motto när det gäller träning är att göra någonting, oavsett vad det är så ska det kännas bra att träna vilket innebär att jag växlar mellar joggning, cykling, crosstraining, träning till olika pass på youtube o.s.v. Det ska inte vara tråkigt att träna, det ska iallafall kännas ok. Det tycker jag för övrigt kan appliceras på andra saker här i livet såsom vänskapsrelationer, arbete och studier. Ibland befinner man sig i en situation som kan vara svår att påverka (såklart inte lika lätt som att byta träningsform) men då känner jag att man ändå kan lägga sin energi på att försöka få det så bra som det går och det är sällan en situation inte är alls påverkbar. Jag är en obotlig optimist och ser inte på det som ett direkt problem om man säger så…Det har som sagt ösregnat här men jag upptäckte ett nytt mysigt ställe vid Seinefloden idag och trots den gråa himlen så blev jag glad eftersom det är något jag länge tänkt på att promenadvägarna längs denna flod borde bli mera levande.