Redo för 2020?

JuldukningJulafton2019 WatsonandMEDec2019
Kära läsare,
Det nya året har kommit igång nu. Det har varit en hel del samtal och frågorna har såklart handlat mycket om 2020. Här så har granen börjat se riktigt trött ut och både den och julpyntet har gjort sitt för denna gång.

Nyår var trevligt med en liten middag för fem (bild1) och även katten var redo och finklädd (bild2). Det blev hummer, räkor och en massa annat smått och gott. Nu är det snart en ny vecka och allt ska liksom börja komma igång men ärligt talat känns det lite segt just nu. Jag tänker en hel del på vad jag vill ändra på gällande det sociala i år.

Har inte lyckats få till samma sammansvetsade grupp vänner här som jag har i Sverige. Det verkar vara svårt här av någon anledning men det positiva är att jag lärt mig att trivas väldigt bra på egen hand också. Det har blivit en vana att ha egentid och det är då jag kan ladda batterierna.

Nu ska jag svara en kund som skrev till mig för två dagar sen och sen är det dags för att ladda inför den kommande veckan. Önskar er alla en fin Söndag och en bra början på en ny vecka imorgon.

Kram,
Alva